Hirdetés

pince.lap.hu / Szigetelés; nedvességmentesítés

Szigetelés; nedvességmentesítés

Penészes, nyirkos, vizes és salétromos falak utólagos szigetelése, kiszárítása

Teknőszigetelés = Száraz pince

Pince szigetelés Győr

Víz-, hő-, hangszigetelő anyagok forgalmazása.

Bitumenes lemez szigetelés

Bitumenes és lapostető szigetelés cégünk segítségével

Etisol - Utólagos falszigetelés, vízszigetelés

Tolna és Baranya megye

Ha homlokzati hőszigetelésen gondolkodunk, érdemes alaposan utánanézni és feltérképezni a lehetőségeket.

Termékeink magas minőségével, gyakorlatilag bármilyen felhasználási területre tudunk ajánlani Önnek hosszú élettartalmú berendezéseket. Az IBO szivattyú termékei: Kerti szivattyúk (önfelszívó) , csőkút szivattyúk, merülő búvárszivattyúk, fűtési keringető szivattyúk, házi vízellátó hidrofor szivattyúk, iszap szivattyúk és üzemanyag szivattyúk boltja.

Segíteni tudunk: Vízszigetelés Penetron segítségével - A PENETRON termékeket a potenciálisan víznek vagy vegyi hatásnak kitett, és emiatt állandó vízzárást és védelmet igénylő betonon vagy blokkszerkezeteken célszerű alkalmazni. Falszerkezet szigetelése v

Építkezés Budapesten és környékén, és Pest megye településein Amikor építkezésre, családi ház építésre gondolunk, mindenkinek a fal, a nyílászárók, a tető jelenik meg. Gondoljunk arra, hogy a fő elemek mellett a részletek, az egészen kicsi dolgok is nagyon fontosak lehetnek. Lakóközösségekben különösen a mellettünk, alattunk lakók is szenvedő alanyaivá válhatnak a szakszerűtlen kivitelezésnek.

pincék, szuterének, épületszerkezetek utólagos vízszigetelése

Páramentesítők forgalmazása, bérbeadása.

Az oldal pinceszigetelési rendszerekről szóló cikkeket tartalmaz

Biztos megoldást kínálunk vizes pincéje helyrehozatalához!

a száraz pincékért

Párátlancító készülékek: Midea, Cascade, Trotek elektromos készülékek

Salétromos, nedves házak szigetelése, kiszárítása, aquapol falszigetelés és falkiszárítás, lemezbeütés, injektálás-magasnyomású vegyi szigetelés

Páramentesítő készülék bérlése 22 liter / nap kapacitással

szigetelőanyag kis és nagykereskedés

Profi hőszigetelés rendszerek, utólagos szigetelés is, javítás

Szigetelő anyagok pincék szigetelésére, országos szállítással

Pvc vízszigetelés.

Pinceszigetelések, drénlemezek, bitumenes szigetelő lemezek, hőszigetelés

Pinceszigetelés

Vízszigetelésre kiválóan alkalmas lágy PVC fólia, tófólia forgalmazásával és gyártásával foglalkozunk.

Üveggyapot szigetelés, és ásványgyapot szigetelőanyagok forgalmazása pincébe.

Tartósan száraz vakolat

Vizes falak, pincék utólagos szigetelése

Pinceszigetelés utólagos vízszigetelés. Tömbinjektálással, kristályosítással megszüntethető a pince vizesedése. Az utólagos szigetelési folyamat után a pince falai természetes úton kiszáradnak. 10-év garanciával vállaljuk pincék föld alatti helységek utólagos szigetelését, az ország egész területén.

A szórt purhab bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Födém, fal, pince, lapostető, padlás, ipari, és mezőgazdasági terménytárolók szigetelésénél is használható. A szigetelőréteg rés-, illetve hézagmentesen hordható fel és gyorsan megszilárdul, valamint óriási előnye még, hogy telepítése során az épület mindennapos működésében nem okoz fennakadást.

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal elsősorban a pincék kialakításával - 'építésével', szigetelésével és egyéb kapcsolódó munkák végzésével foglalkozó cégek linkjeit gyűjti össze, továbbá pince bárok, pince éttermek, pince szövetkezetek és kapcsolódó cikkek - tudnivalók linkjeit foglalja össze.

Az oldal elsősorban a pincék kialakításával - 'építésével', szigetelésével és egyéb kapcsolódó munkák végzésével foglalkozó cégek linkjeit gyűjti össze, továbbá pince bárok, pince éttermek, pince szövetkezetek és kapcsolódó cikkek - tudnivalók linkjeit foglalja össze.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szigetelés; nedvességmentesítés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés